EverTravel, met reeds meer dan 10 jaar ervaring in de reissector speelt in op uw meest persoonlijke reiswensen, daarom werken we ook samen met een groot aantal touroperators, zowel generalisten als kleinere niche touroperators, of rechtstreeks.

We dragen service hoog in het vaandel en maken uw reis naar uw eigen maat en wensen, we nemen de tijd om naar u te luisteren en daarop onze voorstellen aan te passen.

Geen tijd om langs te komen tijdens kantooruren ? Maak een afspraak, wij zijn er voor u wanneer u tijd heeft om aan uw vakantie te werken.

Ons team

Wanneer u bij EverTravel in Sint-Job langskomt, wordt u geholpen door Annick, of Elsie.

Annick

Elsie

Na mijn opleiding toerisme bouwde ik meer dan tien jaar ervaring op in een klein zelfstandig reisbureau en was ik vervolgens aan de slag bij een reisketen.Al snel miste ik de persoonlijke service en de flexibiliteit van een klein kantoor.

Wanneer ik enkele jaren geleden de opportuniteit kreeg om een eigen onafhankelijk kantoor uit te baten, greep ik deze kans met beide handen. In 2014 opende ik Travel-ID in Sint-Antonius en nog geen jaar later nam ik EverTravel in Sint-Job over. In beide kantoren komt persoonlijk advies op de eerste plaats.

Mijn favoriete reisbestemming? Portugal!

Gebeten door de reismicrobe? Dat is wel het minste wat ik van mezelf kan zeggen, want met meer dan 40 landen op de teller, ben ik een onuitputtelijke bron van informatie.

Met reizen als passie verdiep ik mij ontzettend graag in uw wensenpakket om zodoende samen u de juiste reis op maat te kunnen maken.

Wat ook uw reisideeën zijn, complex of eenvoudig, lang of kort, samen komen we zeker tot een goede concretisering van uw reisdroom.

Een warme reisknuffel en tot gauw.

Uw dromen verzekerd!

fervent_reisagentTer bescherming van de klant heeft EverTravel zich verzekerd tegen financieel onvermogen. Daarbij aangekoppeld het lidmaatschap van de Vereninging van Vlaamse Reisbureau’s, die naar de nodige borgsommen en beroepservaring peilt om het beroep van reisagent te kunnen uitvoeren. Hiervoor ontvingen we het certificaat van fervent reisagent.