We beginnen in New York, de stad waar zowel overdag als ’s avonds zoveel te zien en te beleven is. Neem overdag een sightseeing bus en stop vervolgens bij alle bekende bezienswaardigheden. Ontdek er de musea, parken, musicals, eilanden, theaters, opera’s en nog zoveel meer want dit is een bruisende stad waar iedereen zich kan vermaken. En de kers op de taart; wat dacht je ervan om deze wereldstad eens te bezichtigen vanuit de lucht met een helikopter?

Wil je een dagje ontsnappen aan alle drukte en eens iets totaal anders doen, dan kan je bijvoorbeeld voor een dag de Niagarawatervallen gaan bezoeken. Dit alles kunnen wij voor jullie mogelijk maken. Echter, onze reis is nog lang niet te einde.

We nemen vervolgens vanuit New York een binnenlandse vlucht richting Orlando.
Daar weten we ons te amuseren met de vele verschillende pretparken, maar er is natuurlijk nog veel meer dan dat. Misschien is er wel een grote interesse in astronomie en willen jullie jullie kennis hier graag over uitbreiden. Wij kunnen het onder andere mogelijk maken om samen met een astronaut te dineren.

Iedereen weet dat je kan zwemmen met dolfijnen, en ja dat is mogelijk. Maar weten jullie ook dat je hier kan gaan zwemmen met zeekoeien? Een unieke ervaring die wij perfect kunnen regelen om nog meer dromen werkelijkheid te laten worden.

‘s Avonds is er in Orlando ook nog veel te beleven. Je kan bijvoorbeeld naar Cirque du Soleil of een andere fantastische show. Zoveel te doen, geloof me, het houdt echt niet op.

En dan reizen we met een huurwagen weer verder door naar Miami. Is het zelf rijden geen aanlokkelijke gedachte, dan verzorgen wij graag een taxi voor jullie.

Vanuit Miami kan je in een uurtje naar een prachtig bekend natuurgebied: “The Everglades”. Een airboat zal jullie laten genieten van al het moois wat dit park te bieden heeft. Ben je op privacy gesteld en wil je gewoon met zijn tweetjes met airboat en gids, weet ons dat te vertellen en wij zullen alles doen om jullie wensen te vervullen. Kijk echter uit want wij zijn niet de enige die aan het spotten zijn in dit park, je zult al heel snel merken dat de alligators er ook wat van kunnen.

Nu kunnen we ook nog de koraalriffen gaan ontdekken en dat bijvoorbeeld vanuit een glasbodemboot. De naam zegt het zelf; via de doorzichtige bodem krijg je een uniek en adembenemend zicht op al het leven dat onder de boot voorbijschuift. A once in a lifetime experience! En de sportievelingen onder ons kunnen hier natuurlijk lekker gaan snorkelen.

Heb je aan deze reis nog niet genoeg? Geen probleem want vanuit Miami vertrekken er heel wat cruiseschepen die je nog meer kunnen laten ontdekken van de vele omliggende landen. Zo kan je op cruise voor een week of langer.


Wij helpen heel graag om samen met jullie een reis op te stellen die voldoet aan alle wensen en dit uiteraard rekening houdend met ieders budget.